• Snelle service 24/7

  • Alle merken

  • Budgetvriendelijk

  • Kwaliteit

Plaatsing van airco's

Plaatsing van airco's en warmtepompen

EEN AIRCO PLAATSEN

Elke zomer en winter het ideale klimaat in huis? Dat kan! En het hoeft zelfs helemaal niet zo duur te zijn. Want een airco plaatsen zorgt voor heel veel extra wooncomfort zonder dat u uw huis moet gaan verbouwen. Technico Services installeert kwalitatieve airconditioning en warmtepompen van Fujitsu.

Airco plaatsen in de woning

Nog steeds kiezen veel mensen voor een goedkope mobiele airco om in de zomer de slaapkamer of het bureau te koelen. Dat is spijtig, want hoewel een mobiele airco goedkoop lijkt is het verbruik hoog en maken de toestellen veel lawaai voor relatief weinig rendement. Bovendien nemen ze heel wat ruimte in, wat niet handig is wanneer u ze niet gebruikt.

Dan is een echte airco plaatsen een veel duurzamere oplossing. Want anders dan wat vaak wordt gedacht zorgt een ingebouwde airconditioning ook in de winter voor een aangename temperatuur. De airco wordt discreet in de kamer weggewerkt waardoor u geen last heeft van storende elementen in het interieur. Bekijk alvast hoe de verschillende modules haast onzichtbaar zijn weggewerkt.

Airco laten plaatsen staat dus garant voor heel veel wooncomfort, zomer én winter. Het is een investering in uzelf en uw woning die zich op termijn terugbetaalt in vergelijking met een goedkope mobiele airco. Uw woning stijgt in waarde, zonder al te veel ingrepen die het uitzicht van het gebouw benadelen.

Fujitsu airco laten plaatsen

Airconditioning installeren kan snel en proper gebeuren, maar u laat de installatie wel best aan een professional als Technico Services over. Dat heeft verschillende voordelen:

  • de plaatsing gaat vlot omdat wij over de nodige ervaring én de juiste materialen beschikken
  • alles wordt tot in de details afgewerkt, u hoeft zich geen zorgen te maken over vuil in uw interieur
  • de airco wordt door ons opgestart en volledig gecontroleerd op de correcte werking
  • dankzij ons servicecontract beschikt u over een uitstekende dienst na verkoop
  • een airco heeft ook onderhoud nodig, dat voeren wij graag voor u uit!

Bij Technico Services kiezen wij bewust voor de kwalitatieve airconditioning en warmtepompen van Fujitsu. Deze toestellen bieden topkwaliteit aan een schappelijke prijs. Als Platinumpartner bij Fujitsu mogen we 6 JAAR GARANTIE bieden op hun toestellenBovendien hebben ze een uitstekende dienst na verkoop in het geval er toch iets mis zou gaan met uw airco, indien wij uw probleem niet onmiddelijk kunnen oplossen komen ze zelf graag langs om u verder te helpen.

Fujitsu is al meer dan 50 jaar producent van innovatieve airco’s voor thuis of op kantoor. Zij streven ernaar om een maximum aan binnenklimaat comfort te bieden met een minimale ecologische voetafdruk. Hun innovatie vindt u niet enkel in de gebruikte technologie, zij hebben ook aandacht voor een strak design dat in elk interieur past.

Bent u op zoek naar ideaal wooncomfort en wil u een airco laten plaatsen? Neem dan vandaag nog contact op met Technico Services voor een vrijblijvende offerte op maat. 

Fujitsu Platinum Partner

Contacteer ons voor meer info

Hebt u na het doorlopen van onze site nog enkele vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u namelijk graag verder!

© Technico

BE 0728.451.390