• Snelle service 24/7

  • Alle merken

  • Budgetvriendelijk

  • Kwaliteit

Plaatsing, herstelling & onderhoud
van alle airco's, warmtepompen &
vaatwasmachines

Vaatwasmachines voor de professionele keuken

VAATWASSERS VOOR DE PROFESSIONELE KEUKEN

Heb je voor jouw professionele keuken een vaatwasser nodig? Is je oude toestel aan vervanging toe en zoek je een installateur die je nieuwe afwasmachine plaatst en in werking stelt? Dan is Technico Services jouw partner!

Afwasmachines voor professionals

Wie een professionele keuken gebruikt weet hoe belangrijk de kwaliteit van de toestellen is. Je vaatwasser wordt soms de hele dag door gebruikt en moet dagelijks grote hoeveelheden afwas verwerken. Daarbij is bedrijfszekerheid natuurlijk een belangrijke troef. Je kan het je echt niet permitteren om met één van de toestellen panne te hebben. 

En dat is precies waarom je kiest voor toestellen van de hoogste kwaliteit, maar ook voor een professionele plaatsing. Alles moet vlot en efficiënt verlopen, met een minimum aan onderhoud nadien.

Technico Serices uit Houtvenne plaatst voor jou vaatwassers in professionele keukens. Wij beschikken over alle materialen en knowhow, dankzij een jarenlange ervaring in het installeren van industriële keukens. 

Plaatsing alle merken

Technico Services is een onafhankelijk plaatser van professionele vaatwassers. Wij zijn dus niet gebonden aan een merk. Daardoor kan iedereen bij ons terecht en kan je ook rekenen op onafhankelijk advies.

De merken die wij in horeca omgevingen vaak installeren zijn Classeq, Winterhalter en Diamond. Dat zijn drie professionele merken die topkwaliteit bieden en tegelijk snel en energiezuinig zijn. Ideaal voor een drukke omgeving waar veel borden, glazen en bestek in omgaan.

Een afwasmachine voor horeca heeft namelijk andere noden dat een machine voor thuis. Snelheid en capaciteit zijn doorslaggevend zonder aan kwaliteit te verliezen. En daarom is een gespecialiseerde service erg belangrijk.

Wij zorgen trouwens niet alleen voor de plaatsing en de volledige indienstelling. Ook voor onderhoud of bij een mogelijke storing kan je op ons rekenen. Daarom hebben wij een hotline waarbij je meteen een specialist aan de lijn krijgt. Geen tussenpersonen, maar meteen iemand die met kennis van zaken jouw probleem bekijkt. 

Onze firma is gevestigd in Houtvenne. Voor horeca en andere professionele keukens in de ruime omgeving van Aarschot, Lier, Mechelen en Heist op den Berg zijn wij dus vlot bereikbaar en heel snel ter plaatse voor installatie of herstelling.

Wij hebben ook heel wat wisselstukken in voorraad waardoor wij sneller kunnen tussenkomen dan andere firma’s. Zo ben jij meteen geholpen en komt je zaak niet in problemen. Ben je dus op zoek naar plaatsing van vaatwassers voor horeca en andere professionele sectoren, met een uitstekende dienst na verkoop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Contacteer ons voor meer info

Hebt u na het doorlopen van onze site nog enkele vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u namelijk graag verder!

© Technico

BE 0728.451.390