• Snelle service 24/7

  • Alle merken

  • Budgetvriendelijk

  • Kwaliteit

Over Technico

OVER TECHNICO

OVER ONS

Technico Services is het bedrijf dat in 2019 door Nico Swerts werd opgericht, na een jarenlange (loondienst) ervaring in het plaatsen van airconditioning, professionele keukens, vaatwassers, warmtepompen en waterbehandeling. Bij ons kan u terecht voor advies, verkoop, professionele plaatsing, onderhoud en herstelling van deze toestellen.

Reken op onze expertise!

Wanneer u een airco, waterbehandelingssysteem, warmtepomp, vaatwasser of professionele keuken wil laten plaatsen dan moet u uiteraard wel zeker zijn dat u de juiste keuze maakt. Dankzij onze uitgebreide expertise adviseren wij u graag over de beste keuze. Verwacht van ons geen standaardoplossingen, maar wel steeds een professioneel ontwerp en een aanbod op maat.

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt zorgen wij voor de installatie van A tot Z. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over grote of kleine ingrepen aan uw gebouw, wij voeren alles volgens de regels van de kunst uit. Uiteraard testen wij uw installaties ook uitvoerig vooraleer ze in dienst worden gesteld. 

Onderhoud en herstellingen

Natuurlijk wil u jarenlang blijven genieten van uw airconditioning, keuken of andere installatie. Om een optimale werking te garanderen is het belangrijk dat er regelmatig een onderhoud wordt uitgevoerd. Technico Services is uiteraard de geschikte partner voor het periodieke onderhoud van de door ons geplaatste toestellen. Maar wij voeren ook graag het onderhoud uit van toestellen die elders werden aangekocht en door derden werden geplaatst. 

Door de werking van de toestellen uitvoerig te testen, de verschillende onderdelen te reinigen en indien nodig te vervangen, zorgen we ervoor dat ze heel lang in topconditie blijven. Dankzij regelmatig onderhoud worden potentiële toekomstige defecten voorkomen.

Wanneer het dan toch nog mis zou gaan kan u steeds terecht bij onze 24/7 storingsdienst. Dankzij onze centrale ligging in Houtvenne zijn wij voor een herstelling zeer snel ter plaatse in de ruime omgeving van Aarschot, Heist op den Berg, Mechelen, Lier en Herselt.

Bekijk zeker onze referenties en maak een vrijblijvende afspraak voor advies, plaatsing of onderhoud van uw installatie. 

Bekijk zeker onze referenties en maak een vrijblijvende afspraak voor advies, plaatsing of onderhoud van uw installatie.

Onze partners

Contacteer ons voor meer info

Hebt u na het doorlopen van onze site nog enkele vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u namelijk graag verder!

© Technico

BE 0728.451.390