• Snelle service 24/7

  • Alle merken

  • Budgetvriendelijk

  • Kwaliteit

WATERVERZACHTERS VOOR PARTICULIER EN PROFESSIONAL

Waterbehandeling voor particulier en professional

Waterbehandeling

In heel wat regio’s in België zit er teveel kalk in het leidingwater. Op termijn kan dat heel wat schade aanbrengen, aan je leidingen, maar ook aan toestellen als vaatwassers, koffiezetapparaten, snelkokers enzovoort. Bovendien is water met een hoog gehalte kalk niet goed voor de huid. Door een waterverzachter aan te sluiten op de waterleiding kan je veel van die problemen voorkomen. Maar zo’n waterbehandeling laat je best wel door een professional uitvoeren.

Voordelen van een waterontharder

Een ontkalker aansluiten op de waterleiding is een relatief eenvoudige ingreep die door een gespecialiseerde firma wordt uitgevoerd. Zo’n toestel neemt niet veel plaats in en er is amper of geen breekwerk voor nodig. 

waterverzachter, waterontkalker, waterontharder

Wie kiest voor een goede waterverzachter haalt meteen een boel voordelen in huis:

  • Energiebesparing: omdat de verwarmingselementen in je wasmachine, boiler en andere toestellen vrij blijven van kalk is er minder energie nodig om de juiste temperatuur te halen. Zo kan je op jaarbasis tot 650 EUR besparen met een waterontharder!
  • Je toestellen gaan langer mee: de leidingen en onderdelen blijven intact en zijn daardoor veel minder schadegevoelig.
  • Geen kalksporen in de badkamer en de keuken, dus ook minder poetsen en geen andere (chemische) kalkverwijderaars meer nodig.
  • Gezonder voor de huid en het haar: kalk droogt de huid uit en zorgt voor irritaties. Bovendien worden de meeste wasproducten en shampoos gemaakt voor kalk-arm water. Met andere woorden: gebruik je een waterontharder dan werken deze producten een stuk beter.
  • Extra lekkere koffie en thee: water zonder kalk geeft een zachtere smaak aan koffie en thee. Je zal het verschil meteen proeven! 


Om het beste uit je ontharder te halen laat je die best regelmatig onderhouden. Zo voorkom je verstoppingen in de leidingen en blijft het zout dat de kalk uit het water haalt op peil. Bij Technico Services is zo’n onderhoud makkelijk geregeld. Wij zijn snel ter plaatse in de ruime omgeving van Heist op den Berg, Lier, Mechelen en Geel.

De waterverzachters van BWT

Technico Services werkt zowel voor particuliere als professionele klanten die willen genieten van zacht water en tegelijk de levensduur van hun toestellen en leidingen willen verhogen. Wij installeren enkel waterverzachters van Best Water Technology (BWT). Deze toestellen bieden de allerbeste kwaliteit aan een betaalbare prijs. Bovendien zijn ze compact, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk.

Zo is de BWT Perla Silk het ideale compacte toestel voor lekker en zijdezacht water thuis. Deze waterverzachter werkt volautomatisch en is daarom extra gebruiksvriendelijk. Met een capaciteit van 10l of 15l is dit toestel perfect afgestemd op thuisgebruik.

De BWT AQA Perla C waterverzachter is de alleskunner uit het gamma. Een extreem energiezuinig toestel dat – afhankelijk van het vereiste verbruik – verkrijgbaar is in versies van 5l tot wel 20l. De ideale oplossing voor zowel thuis als op kantoor. Af en toe het zout aanvullen en je hebt gegarandeerd jarenlang genot van deze ontkalker.

Wij zorgen voor de volledige installatie bij je thuis of op kantoor, van aansluiting tot indienststelling. Zo ben je er zeker van dat jouw toestel doet wat je ervan verwacht. Het voordeel van een waterverzachter is dat je ook meteen resultaat hebt.

Op zoek naar professioneel advies of wil je een offerte op basis van jouw waterbehoefte? Neem dan vandaag nog contact op met Technico Services voor een waterverzachter die echt bij je past. 

Contacteer ons voor meer info

Hebt u na het doorlopen van onze site nog enkele vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u namelijk graag verder!

© Technico

BE 0728.451.390